keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Valoja vaille valmista

Tiistain talkoot aloiteltiin klo 17 noin kymmenen hengen iskuryhmällä. Hallin sisällä odotti iloinen yllätys: lumi oli jo sulanut kentän pinnalta lähes täysin, kenttä on siltä osin jo treenikunnossa.

Kuorma-autonkuljettajamme Tommi oli tuonut (edelleenkin talkootyönä) aikaisemmin päivällä 1000 kilon hiekkasäkin kentälle ja hallitoimittaja oli ajanut pääkaupunkiseudulta Hervantaan tuomaan tyhjiä hiekkasäkkejä, joten säkkien täyttö voitiin aloittaa. Illan aikana täytettiin hiekkasäkit (n. 50 kpl), kannettiin ne asennuspaikalle, vedettiin valaistuksen sähköjohdot halliin sisälle, kannettiin hallin lamput sisälle ja tuotiin jo maalitkin valmiiksi treenien alkua odottamaan. Ulkopuolella tehtiin pientä aidan hienosäätöä, jotta kentänhoitajat mahtuvat liikkumaan koneidensa kanssa. Tähän kului aikaa parisen tuntia, eli klo 19 oli tiistain hommat tehty. Kuukulkijaa ei valitettavasti saatu paikalle vuokraamosta, joten lamppujen asennuksen aloitus siirtyi keskiviikolle. Toivottavasti kuukulkijassa ilmenneet ongelmat on siihen mennessä fiksattu.

Talkooväkeä saatiin paikalle keskiviikkoaamuksi klo 9 (kiitos paikalla olleille!), joten myös keskiviikkoaamulle suunnitellut työt sujuivat suunnitellusti. Dani paikkasi päädyssä olleen aukon ja loput hiekkasäkit asennettiin paikoilleen.

Lämpöeristyksen parantamiseksi kuplamuoveja pitää vähän vielä säädellä jossakin vaiheessa, mutta käyttöönottoa se ei estä. Halli on valoja vaille valmis käyttöönottoon!

Iso kiitos pystytystalkoihin osallistuneille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti