tiistai 30. lokakuuta 2012

Talkooapua keskiviikkoaamulle

Tiistain aikana on siis tavoitteena saada valojen asennus käyntiin ja täyttää puuttuvat hiekkasäkit ja kantaa ne asennuspaikan viereen. Ennen hiukkasäkkien paikalleenlaittoa Danin pitää vielä hitsailla PVC-muovia ja paikata kaupunginpuoleisessa päässä oleva yksi repeämä. Dani aloittaa paikkauksen keskiviikkoaamuna klo 8.

Paikkauksen jälkeen seuraa säkkien asennus paikoilleen yhteen kulmaan ja päädynpuolikkaaseen. Dani ei hiekkasäkkejä yksin saa paikalleen ja olisi hyvä, että säkit asennettaisiin paikalle Danin opastamana. Noin klo 9 aikaan tarvittaisiin siis 8-10 henkilöä avustamaan Dania hiekkasäkkien laittamisessa noin tunnin ajaksi.

Aikatauluhaasteiden vuoksi Dani pystyy tekemään tämän homman keskiviikkoaamuna. Siksi tällainen hiukan epänormaali ajankohta talkoille. Luulisin kuitenkin, että hallissa harjoittelevien pelaajien tuhansien vanhempien joukosta löytyy muutamia, joille paikallepääsy näin aamupäivästäkin on mahdollista.

Pyydämme keskiviikkoaamuna talkoisiin tulevia ilmoittamaan tulostaan joko sähköpostilla ari.mantyniemi@ilves.fi tai tekstarilla numeroon 0400-831677 tiistain aikana, jotta tiedämme onko talkooväkeä tulossa paikalle.

Tilanne klo 21.10: kaksi henkilöä on ilmoittautunut.
Tilanne klo 22.00: kolme henkilöä on ilmoittautunut.
Tilanne klo 22.20: neljä henkilöä on ilmoittautunut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti