sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Sunnuntain saavutukset


Sunnuntaina hallin pystytystyöt etenivät melko mukavasti. Alimmainen PVC-kerros ("grab the material"), väliin tuleva kuplamuovi ("bubble") ja päällimmäinen PVC-kerros levitettiin ja yhdisteltiin.

Viime keväinen romahdus oli vääntänyt PVC-muovien yhdistämiseen käytettävien kaapelien kiinnikkeet ja niiden oikominen aiheutti jonkin verran viivettä pystytykseen. Rälläkkä, harjanvarsi, pora ja putkipihdit otettiin apuun ja niiden avulla tämäkin hidaste voitettiin.

Päällimmäiseksi tuleva 7 tonnin kaapeliverkko asennettiin 99-prosenttisesti. Tavoitteena ollut hallin pystyttäminen sunnuntain aikana jäi kiinni seitsemästä mystisesti kadonneesta kaapelinpätkästä. Huoltotunnelin ja ilmakanavan yhteyteen tulevat kaapelit ovat välttämättömät ja ilman niitä hallia ei voi nostaa ylös. Aitakin asennettiin hallin ympärille vielä päivän päätteeksi.

Puolalainen työnjohtajamme Dani hakee puuttuvat kaapelit maanantai-aamuna Helsingistä ja ajaa takaisin Hervantaan aamupäivällä. Keskipäivän maissa puuttuvat kaapelit laitetaan paikoilleen ja halli nostetaan pystyyn. Suunnitelman mukaan halli on pystyssä iltapäivällä. Tämän jälkeen hallin pystytyksen jälkeiset työt voivat alkaa ja siihen tarvitaan taas talkooväkeä.

Pystytystalkoot siis jatkuvat maanantaina klo 16 jälkeen. Tervetuloa!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti