lauantai 5. huhtikuuta 2014

Halli paketissa!

Jalitsu-hallin kauden päätös eli hallin purku sujui käsikirjoituksen mukaisesti ja halli on nyt pakattu valmiiksi kesävarastointia varten.

Lauantai-aamuna klo 8 oli tarkoitus aloitella, mutta ihan suunniteltua talkoovahvuutta ei vielä silloin paikalle ollut ilmestynyt, joten hetki odoteltiin ennen kuin tositoimiin ryhdyttiin.

Sääennusteiden tuulilukemat ennustivat kovenevaa tuulta iltapaivälle ja näinhän siinä kävikin. Kaksi ensimmäistä hallin lämpöeristeenä toimivaa kuplamuovia saatiin pakattua melko mukavasti tuulesta huolimatta. Kolmannnen kanssa tuli sitten enemmän ongelmia ja lopputuloksena olikin kolmen rullan sijasta viisi rullaa ja yksi kasa kuplamuovia. Yhden muovin kanssa on siis edessä jonkinlainen korjausoperaatio ennen syksyn pystytystä.


Haastavissa, mutta kuitenkin mukavan aurinkoisisssa olosuhteissa hallin paketointi sujui aikataulullisesti hyvinkin tarkasti suunnitelmien  mukaisesti ja kuuden jälkeen homma oli tehty. Sunnuntaina ei siis tarvita talkoita. Pientä järjestelyä on vielä jäljellä, mutta 99% työmäärästä on nyt tehty.
 
Iso kiitos kaikille talkoisiin osallistuneille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti