sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Kaapeli hukassa

Jalitsu-hallin nosto talvikaudelle 2013-2014 aloitettiin torstaina 7.11. Kesän ajan Pyynikin rollikkahallissa säilössä olleet tavarat tuotiin hallille torstain ja lauantai-aamun välillä. Varauloskäynnit ja pääsisäänkäynti laitettiin paikoilleen ja puolet hallin ympärille tulevasta aidasta laitettiin paikoilleen.

Lauantaina klo 9 alkoi varsinaiset nostotalkoot. Paikalla oli mukavasti talkooväkeä koko päivän ajan ja työt edistyivätkin hyvin. PVC-muovien ja kuplamuovien päälle tulevan kaapeliverkon kiinnitysvaiheessa tuli kuitenkin takapakkia nostoprojektille. Hallin toimittajan edustaja Dani, joka on toiminut kaikkien nosto- ja purkuprojektien työnjohtajana, huomasi yhden tärkeän kaapelin puuttuvan. 7 tonnia kaapelia oli jo paikoillaan, mutta se viimeinen 5 kiloa puuttui. .

Alun perinkin tiedettiin sääennusteiden perusteella, että aikataulu on tiukka. Hallin nostovaiheessa ei nimittäin saa olla kovia tuulenpuuskia, koska siinä vaiheessa liian kova tuuli saattaa laittaa hallin liikkeelle. Jos näin pääsee käymään, seurauksena saattaa olla mittavat vahingot.

Kaapelin puuttuminen ja yltyvä tuuli johtivat päätökseen, että pystytys oli jätettävä tekemättä tällä erää. Nostoa yritetään uudestaan viikon sisällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti